Λογιστικό Γραφείο - Νέα Ιωνία

Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο Κάμπας Επαμεινώνδας στην Νέα Ιωνία


Team Member Λογιστής

Κάμπας Επαμεινώνδας

Ο λογιστής Κάμπας Επαμεινώνδας διαθέτει πτυχίο Ανωτάτης Βιομηχανικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά.

  • A TAXIS

Ο Λογιστής

Ο Λογιστής Κάμπας Επαμεινώνδας ίδρυσε το γραφείο το 1990, έπειτα από την πολυετή εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων.

Το Γραφείο

Το γραφείο διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή -φοροτέχνη Ά τάξης που επιτρέπει την τήρηση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων.

Η Αποστολή μας

Μέσα από τη συνεχή ενημέρωση για τις μεταβαλλόμενες φορολογικές και λογιστικές συνθήκες είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ζήτημα που τους απασχολεί. Η πολυετής μας εμπειρία στο χώρο της λογιστικής εταιριών και η άμεση επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι η εγγύηση για την αξιοπιστία μας.

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα λογισμικά της αγοράς προκειμένου να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές διατηρώντας το υψηλό επίπεδο των λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών μας αναλλοίωτο, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε ευελιξία τιμών ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Είμαστε πάντα κοντά στην επιχείρηση, τον επαγγελματία, τον ιδιώτη με συνέπεια, επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ζήτημα φορολογικού, λογιστικού, συμβουλευτικού χαρακτήρα.

Απευθυνόμαστε σε επιχειρήσεις- νομικά πρόσωπα( ΑΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ, ΟΕ, ΕΕ κλπ), σε ατομικές επιχειρήσεις και κάθε είδους νομική μορφή επιχείρησης και αναλαμβάνουμε την τήρηση των βιβλίων καθώς και την οργάνωση και εποπτεία λογιστηρίων εταιριών.

Επίσης απευθυνόμαστε σε ιδιώτες παρέχοντας σε υπηρεσίες όπως τη συμπλήρωση φορολογικής δήλωσης σε χαμηλές τιμές, αλλά και χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το σωστό προγραμματισμό για τη μείωση των φόρων σας.

Copyrights © 2022 & All Rights Reserved by Zafeiropoulos.